2,7 milliárdnál többe került a bombás konzultáció

  • narancs.hu
  • 2023. január 14.

Belpol

A Telex novemberben kérte a kimutatást, most közzétették egy részét.

Mennyibe került a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultáció: erről küldött adatigénylést a miniszterelnöki kabinetirodának a Telex novemberben. 

A kabinetiroda most értesítette a lapot, hogy az által kért adatok már online elérhetőek. 

Valóban, pénteken nyilvánosságra hozták a kormany.hu oldalon a költségek egy részéről szóló ismertetőt.

A tájékoztatás szerint a konzultációval kapcsolatos küldemények összeállítása, a borítékok előállítása és a kézbesítés 2 milliárd 357 millió 942 ezer 960 forintba került. További 367 millió 553 ezer 099 forint nyomdaköltséggel járt a miniszterelnöki levél, a kérdőív és hozzá a nyilatkozat elkészítése.

A Telex arra jutott, hogy ez a valamivel több mint 2,7 milliárd forint csak a technikai költség. A lap szerint ehhez még hozzá kell kalkulálni a marketingmunka árát, a konzultáció hirdetéseinek költségét az Európa-hírű óriásplakátokon, a tévében, az online és a nyomtatott sajtóban. 

 A nemzeti konzultáció eredményéről ezt közölte szombaton a kormány.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk