350 forintos sörrel és olcsó ételekkel csábítják a népet augusztus 20-ára

  • narancs.hu
  • 2022. július 30.

Belpol

Miközben Európa legnagyobb tűzijátékának anyagáráért 1,6 milliárd forintot fizettettek ki a magyar adófizetőkkel.

Az idei Szent István napi rendezvényeken a fogyasztói árak megegyeznek majd a tavalyi árakkal, ezzel is támogatva az ünnepi hangulatot – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-vel.

A kedvezményes árakat kínáló helyek a rendezvény hivatalos matricájával lesznek megjelölve.

A csapolt és a dobozos sör ára sem változik a tavalyihoz képest, így azokat egyaránt 350 forintért vásárolhatják meg a négynapos ingyenes rendezvény ideje alatt.

A közlemény szerint a Szent István nap programjaira kilátogató vendégek idén is fix és jutányos áron juthatnak hozzá a rendezvényhelyszíneken kínált ételekhez és italokhoz, amely a tavalyi év tapasztalatain alapuló tudatos stratégiai döntés eredménye. A szervezők azt szeretnék, hogy a rendezvényen az étel- és italkínálat mindenki számára megfizethető legyen.

De sok várossal ellentétben a kormány úgy döntött, hogy a gazdasági helyzetre való tekintettel sem fújja le a tűzíjátékot, Európa legnagyobb tűzijátékának anyagáráért pedig 1,6 milliárd forintot fizettettek ki a magyar adófizetőkkel.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk