4 milliós jutalmat kaptak az EMMI államtitkárai

  • narancs.hu
  • 2022. június 28.

Belpol

A többségük maradt a kormányban a tárca felszámolása után is. 

Négymillió forintos jutalom ütötte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) államtitkárai az áprilisi választás hajrájában – derítette ki a Blikk. A nyolc államtitkár január és március közötti időszakban „motivációs elismerés” gyanánt kapta meg a pénzt. 

Az EMMI szétdarabolása után Rétvári Bence a Belügyminisztériumnál folytatja Maruzsa Zoltánnak és Fülöp Attilával egyetemben. Vitályos Eszter a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettese lett, Szabó Tünde pedig kormánybiztos. Rajtuk kívül Horváth Ildikó, Fekete Péter, valamint Lőrinczi Zoltán államtitkárok kaptak pénzt. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.