40 millió forintot kapott Bayer Zsolt cége a Szerencsejáték Zrt. pénzéből

  • narancs.hu
  • 2023. március 14.

Belpol

Pedig a vállalat összehúzta a nadrágszíjat. 

Négy hónap alatt 192 millió forintot osztott szét a Szerencsejáték Zrt. pénzéből a vállalat támogatásosztó leányvállalata – írja a hvg.hu. A portál hozzáteszi, ezt az összeget korábban két hónap alatt elosztották, de volt olyan is, hogy egy hónapban ennek a négyszeresét adták oda különböző célokra. 

A legmagasabb támogatási összeg negyvenmillió forint volt, melyet az Aréna Média Consulting és Sportmarketing Kft., valamint a 1100ÉV Kft. kapott meg, utóbbinak Bayer Zsolt fő tulajdonosa. A társaságban kisebbségi tulajdona van Bayer feleségének előző házasságából született fiának, Mihalovits Botond Tamásnak. 

A cég pedig felvette főtevékenységnek a járóbeteg-ellátást is, miközben Bayer 27 éves mostohafia beszállt a magánegészségügyi bizniszbe: résztulajdonos az AGORA Medical Center Kft.-ben, amelyben Papcsák Ferenc volt fideszes zuglói polgármester, az MNB jelenlegi felügyelőbizottsági elnöke is érdekelt, írja a hvg.hu. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk