8 év után a 888.hu beolvad az Origóba

  • narancs.hu
  • 2023. február 15.

Belpol

G. Fodor lapja „gondolt egy nagyot”.

„Van egy török mondás: egy gondolat kevés, kettő sok. Honnan vegyek másfél gondolatot? A nyolcadik évében járó 888 gondolt egy nagyot. A három nyolcas ezután Magyarország egyik legolvasottabb hírportáljával együttműködve folytatja munkáját. Lesznek interjúk, videók, podcastok és publik. Lesz min felháborodni, megbotránkozni, felszólalni és gondolkodni. Lesz 888 – az Origón. Tartsatok velünk!” – tette közzé G. Fodor Gábor szerdán a 888.hu-n.

Ebből arra lehet következtetni, hogy a portál nem működik tovább önállóan, beolvad az Origóba.

A Telex a bejelentés kapcsán arra emlékeztet, hogy a 888 eredetileg a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó Modern Media Groupé volt, majd a Mediaworkshöz került. Az utóbbi években néhány véleménycikk mellett MTI-híreket közölt, a Gemius januári átlagban 7200 fő/napos látogatottságot mért az oldalon. 

A tavalyi választások óta több olyan médium zárt be és olvadt össze, amely a kormányt támogatta, a megyei lapoknál leépítés is zajlott. Közben a Fidesz a közösségi médiára fordít nagyobb figyelmet és több pénzt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk