86 illegális bevándorlót találtak egy VII. kerületi lakásban

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 19.

Belpol

Közülük 40 gyerek.

86 illegálisan Magyarországon tartózkodó embert talált a rendőrség hétfőn Budapest belvárosában, egy társasházi lakásban

– írja24.hu. A lap értesülését a BRFK is megerősítette.

A rendőrök állampolgári bejelentés alapján ellenőriztek egy belvárosi ingatlant. A helyszínen 86 személyt találtak, 32 férfit, 14 nőt és 40 gyereket, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Hozzátették, a rendőrség embercsempészés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A talált személyek közül 81 török, 1 iráni, 4 pedig afgán állampolgár.

24.hu információi szerint a migránsokra a VII. kerületi Holló utcában talált rá a hatóság.

Nemrég, szeptember 14-én 90 embert talált a rendőrség egy XII. kerületi, Béla király úti ingatlanban.  Az ott lévők szintén nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, saját bevállasuk alapján török és kurd származásúak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.