86 illegális bevándorlót találtak egy VII. kerületi lakásban

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 19.

Belpol

Közülük 40 gyerek.

86 illegálisan Magyarországon tartózkodó embert talált a rendőrség hétfőn Budapest belvárosában, egy társasházi lakásban

– írja24.hu. A lap értesülését a BRFK is megerősítette.

A rendőrök állampolgári bejelentés alapján ellenőriztek egy belvárosi ingatlant. A helyszínen 86 személyt találtak, 32 férfit, 14 nőt és 40 gyereket, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Hozzátették, a rendőrség embercsempészés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A talált személyek közül 81 török, 1 iráni, 4 pedig afgán állampolgár.

24.hu információi szerint a migránsokra a VII. kerületi Holló utcában talált rá a hatóság.

Nemrég, szeptember 14-én 90 embert talált a rendőrség egy XII. kerületi, Béla király úti ingatlanban.  Az ott lévők szintén nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, saját bevállasuk alapján török és kurd származásúak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk