A budapesti agglomerációban közlekedő buszokat is érinti a sztrájk

  • narancs.hu
  • 2024. január 26.

Belpol

Vasárnap és hétfőn ne induljunk neki "csak úgy".

Vasárnapra és hétfőre ismét kétnapos sztrájkot szervez a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet, a Volánbusz a 2024. január 28-29-ére meghirdetett munkabeszüntetés időtartama alatt biztosítja az elégséges szolgáltatásokat a jogszabályban foglaltaknak megfelelően.

A sztrájk érinti a budapesti agglomerációban közlekedő, úgynevezett „kék” autóbuszokat is 

– írja a telex.hu.

Arról, hogy a sztrájk alatt mely helyközi, helyi, illetve Budapest környéki agglomerációs járatok nem közlekednek majd, itt tájékozódhat. Amennyiben az érintett autóbusz-vezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.