A DK után a Momentum is bejelentette a polgármester-jelöltjét Kőbányán

  • narancs.hu
  • 2024. január 12.

Belpol

Stemler Diána 2019 óta egyéni önkormányzati képviselő a X. kerületben.

Stemler Diána lesz a Momentum polgármester-jelöltje Kőbányán – jelentette be a Gelencsér Ferenc a Facebookon.

Stemler Diána 2019 óta egyéni önkormányzati képviselő a kerületben. Az indulást bejelentő videóban úgy fogalmazott: „A jelenlegi vezetésben nincs meg a kellő alázat ahhoz, hogy valóban képviseljék azokat, akik megválasztották őket. Figyelmen kívül hagyják, az itt élők érdekeit, és nem nyújtanak érdemi segítséget a rászorulóknak”.

Stemler Diána a Momentum polgármesterjelöltje Kőbányán!

STEMLER DIÁNA A MOMENTUM POLGÁRMESTERJELÖLTJE KŐBÁNYÁN! Kőbányán nincs igazi városközpont, a zöld- és barnamezős terek kihasználatlanok, a vállalkozások és családok nem kapnak megfelelő támogatást. Stemler Diána azonban 2019 óta egyéni önkormányzati képviselőként bizonyítja, hogy a városvezetéssel szemben rá számíthatnak a kőbányaiak! Célunk éppen ezért az, hogy 2024-től a kerület polgármestereként dolgozhasson az itt élőkért. A X. kerület is megérdemli a változást, és az élhető, emberközpontú, zöld városvezetést!

Posted by Gelencsér Ferenc on Friday, January 12, 2024

A 444.hu emlékeztetett, Kőbányán jelenleg a fideszes D. Kovács Róbert a polgármester. Az ellenzék részéről korábban a DK jelentette be, hogy Mustó Géza jelenlegi alpolgármestert indítja a polgármesteri székért. Nem ez az első kerület, ahol a Momentumnak és a DK-nak is van már jelöltje, Budafok-Budatétényben, Csepelen és Pesterzsébeten is ez a helyzet. A megegyezés a X. kerületben is kulcsfontosságú lehet, mivel D. Kovács Róbert összesen 51 százalékot kapott 2019-ben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk