A Fidesz őszödi beszédét ígéri Magyar Péter

  • narancs hu
  • 2024. március 23.

Belpol

Kedden megy be az ügyészségre, hanganyagokat átadni, amelyeket biztos, ami biztos, a közösségi médiában is közzétesz Magyar Péter. 

Jövő hét kedden, vagyis március 26-án megy be az ügyészségre Magyar Péter, hogy bizonyítékokat adjon át. Ezzel egyidőben a felvételeket a Youtube-on és a Facebookon is közzé fogja tenni. "Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával" - posztolta szombat délután Magyar.

Magyar a héten már járt az ügyészségen, ahol több órán át tett tanúvallomást a Schadl-Völner-ügyben. Hogy mit mondott, azt egyelőre nem tudni, csak annyit közölt az ügyészség, hogy bizonyos hangfelévételek ígért Magyar, amelyeket még nem adott át. Az egykori igazságügyminiszter volt férjeként színre lépett Magyar azt mondta, jobb, ha Rogán Antal olyan államot keres, amellyel Magyarországnak nincs kiadatási megállapodása, amely kijelentést több ügyvéd és alkotmányjogász is nettó hülyeségnek nevezett. Mivel azonban maga Magyar Péter sem lódoktor, hanem jogász, érdemes legalább a hangfelvétel meghallgatását megvárni a legyingetéssel és fintorgással.

A pártalapításon gondolkodó, március 15-én több tízezer embert az utcára hívó Magyar színre lépésekor elmondta, hogy a kormány és a Fidesz lejáratóhadjáratot fog indítani ellene. Ez a hadjárat eddig kimerült abban, hogy Magyar drága ruhákat hord - a jachtok, luxusórák és Louis Vuitton hátizsákok világában nem túl komoly állítás - és hogy ordítoztak a feleségével. Bár a kormánymédia igyekszik a rossz házasságot és ingerült veszekedéseket családon belüli erőszaknak és bántalmazásnak beállítani, egyelőre kérdéses ennek sikeressége. Már azért sem lehet túlságosan hiteles ez, mert a Fidesz nem vetette ki magából a vak komondoros Balogh József volt képviselőt, aki többször is súlyosan bántalmazta élettársát, és nem hajlandó aláírni az isztambuli egyezményt sem.

Magyar szerint felesleges az ő lejáratása érdekében égetni az adóforintokat. "A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait.Táncolj Tóni, búcsúbuli." Kedden sok minden kiderül. Az is, ha Magyar Péter a legnagyobb blöffkirály, az is, ha nála van egy őszödi beszéddel felérő hanganyag.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk