A Fidesz szerint a "Soros-hálózat" szervezi a tüntetéseket, hiszen olyanok tüntetnek, akik korábban a CEU mellett is kiálltak

  • narancs.hu
  • 2018. december 14.

Belpol

Hidvéghi Balázs hibátlan okfejtése következik.

Az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten – mondta sajtótájékoztatón Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Szerinte ezeken a tüntetéseken ugyanazt az 1000-1500 embert látjuk, akiket a Soros-hálózathoz tartozó politikai rendezvényeken már láthattunk. A csütörtöki tüntetés egyik szervezője Pósfai István volt, aki korábban a CEU melletti tüntetéseket is szervezte, de olyan ismert "Soros-aktivistákat" is láthattak a rendbontók között, mint Gulyás Márton vagy Fekete-Győr András, sőt az is kiderült, hogy külföldi "Soros-zsoldosok" is randalíroztak az utcákon – tette hozzá, de bővebben sajnos nem fejtette ki, kikre gondol.

Hidvéghi a titokzatos Hálózat erőszakos provokációjának tartja az elmúlt napok eseményeit, de ebből Magyarország szerinte nem kér.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk

Mind idegenek vagyunk

  • SzSz

A világtól elidegenedett, magányos filmes hősök lelőhelye filmes tapasztalataink szerint elsősorban a metropoliszok, illetve a kertvárosok.