Felszámolják a Heti Választ kiadó céget

  • narancs. hu
  • 2018. szeptember 5.

Belpol

Felszámolják a Heti Választ kiadó céget.

Búcsúféle levélben köszön el olvasóitól a Heti Válasz csapata. Azt még nem tudják, hogy örökre vagy csupán átmenetileg, de az bizonyos, hogy a Heti Válasz-formát végleg elvesztették. Ahogy írják: „Először az újjáépülésről szóló tervünk talált süket fülekre, aztán a lapkiadó kft. élére augusztus elején kinevezett új cégvezetés a digitális és az online kommunikációs csatornáinkat is bezárta. A bevételi forrásaitól így már teljesen megfosztott cég sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni, amit vállalt.” A levél végén azt is megemlítik, hogy a minap kiderült: a társaságot felszámolják.

A szerkesztőség elnézést kér olvasóitól, de immáron semmilyen eszköz nem maradt a kezükben.

Mint ismeretes, Simicska Lajos a választások után bezárta a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, azóta a kormánypárthoz került a HírTv is. A Heti Válasz augusztus 3-ig online formában még megjelenhetett, de azóta a válasz.hu csak archívumként létezik.

Borókai Gábor 2018. június 20-ával lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-tól Kovács Ildikó tölti be. A céget felszámolják.

Washingtonig mentek Orbánék, hogy eltüntessék a Heti Választ

„A választás után természetesen elégtételt fogunk venni” – fenyegetőzött a kormányfő a kampányban, amikor a média több fideszes politikus szennyesét kiteregette. Április 8. után először azokra csaptak le, akik jobbról merészelték bírálni Orbán Viktor politikáját. Ízelítő a Magyar Narancs friss számából.

 

Figyelmébe ajánljuk