A Karmelita is felbukkan Schadl György találkozói közt

  • narancs.hu
  • 2023. október 3.

Belpol

Vajon kivel találkozhatótt ott a végrehajtó-botrány kulcsfigurája?

Papp Gábor, Völner Pál ügyvédje felhívta a figyelmet arra, hogy a végrehajtói kar volt vezetőjének határidőnaplójában szerepelt egy „Karmelita” bejegyzés a találkozók közöttírja a Blikk. A jogász hozátette, 2020 és 2021 között négy találkozó is szerepel a naptárban Schadl György és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter között.

Papp elmondta, ha a fentieket tisztáznák, az egy indokkal többet jelentene Varga Judit tanúkénti beidézéséhez.

Völner Pál államtitkár egy 2016-os találkozó kapcsán került először bele a naptárba, de senki sem emlékezett, ki írta bele. 2020-ban és 2021-ben viszont már havonta többször is találkoztak Schadllel, de találkozott még Varga Judit elődjével, Trócsányi Lászlóval, illetve Süli János, a paksi atomerőmű építéséért felelős tárca nélküli miniszter neve is előkerült a büntetőper keddi tárgyalásán, amiről például ide kattintva tudhat meg többet.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk