A közétkeztetés drágulása miatt áll a bál Dunakeszin

  • narancs.hu
  • 2023. október 13.

Belpol

Jelentősen megdrágult a közétkeztetés, a polgármester azonnali vizsgálatot ígért. Egy ellenzéki politikus szerint viszont a városvezető tehet a drágulásról. 

Megdrágult a közétkeztetés Dunakeszin, ami miatt a szülők a polgármesterhez, Dióssi Csabához fordultak. A fideszes városvezető azonnali vizsgálatot indított – írja az Index

Dióssi Csaba a Facebook-oldalán teljes körú kivizsgálást ígért, továbbá azt javasolta, az eljárás idejére függesszék fel az áremelést, a jövő hónapra kiszámlázott emelést a következő számlán írják jóvá. 

Csakhogy Cseresznyés Csilla, a Momentum helyi politikusa szerint Dióssi a saját döntését vizsgálja, hiszen ő írta alá az előterjesztése a megemelt térítési díjakról, amit megszavazott a képviselő-testület. A politikus ezt Facebookon megosztott dokumentumokkal támasztotta alá. 

Tonzor Péter, DK-s politikus azt írja a Facebookon, hogy a közétkeztetés átlagosan 70 százalékka drágább Dunakeszin, mint a környező településeken. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk