A köztévé egyik vágója odament az ellenzéki képviselőkhöz, hogy sok sikert kívánjon nekik

  • narancs.hu
  • 2018. december 17.

Belpol

Meglepetés.

A közmédia egyik munkatársa jelent meg a folyosón, ahol az ellenzéki képviselők várakoznak – írja a 444.hu.

Az egyik képviselő meg is kérdezte tőle, hogy ő-e Papp Dániel, mire ironikusan azt felelte, „úgy nézek én ki, mint Papp Dániel?”. A vágó le akart jutni a büfébe, de az elvileg zárva volt. Ezután lepacsizott a képviselőkkel, és közölte, hogy külső vágóként dolgozik, és „sok vesztenivalója nincsen”. Majd sok sikert kívánt, miközben a képviselők pogácsával kínálták.

false

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.

Puskák és virágok

Egyetlen nap elég volt ahhoz, hogy a fegyveres erők lázadása és a népi elégedetlenség elsöpörje Portugáliában az évtizedek óta fennálló jobboldali diktatúrát. Azért a demokráciába való átmenet sem volt könnyű.

New York árnyai

Közelednek az önkormányzati választások, és ismét egyre többet hallunk nagyszabású városfejlesztési tervekről. Bődületes deficit ide vagy oda, választási kampányban ez a nóta járja. A jelenlegi főpolgármester első számú kihívója már be is jelentette, mi mindent készül építeni nekünk Budapesten, és országszerte is egyre több szemkápráztató javaslat hangzik el.