A Párbeszéd megszüntetné Orbán Ráhel kedvenc ügynökségét

  • narancs.hu
  • 2021. július 18.

Belpol

Amennyiben kormányra kerülnek. 

„Amennyiben a választók úgy döntenek, hogy az ellenzéket és Karácsony Gergely miniszterelnökségét támogatják, akkor az első intézkedések között lesz, hogy a Magyar Divat & Design Ügynökséget bezárjuk” – számolt be a 24.hu Kocsis-Cake Olivio sajtótájékoztatójáról. 

A Párbeszéd országgyűlési képviselője szerint az országnak egy olyan ügynökségre van szüksége, amely nem a felső 1 százalékot szolgálja ki, hanem a szegénységet számolja fel. Az Orbán Ráhel egykori csoporttársa által vezetett divatügynökség jelenleg 2,3 milliárd forint közpénzből működik, de összességében már 15 milliá forint felett diszponál. 

Kocsis-Cake Gér Mihály albertirsai önkormányzati képviselővel az ügynökség budai székházára olyan képeket ragasztottak fel, amely a magyarországi mélyszegénységet mutatja be. A képviselő ígérete szerint az ügynökség beszüntetése után a működésére szánt pénzt a mélyszegénység elleni közdelemre költik.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk