A szabályokat "kicselezve" tartana tömegrendezvényt a Mi Hazánk

  • narancs.hu
  • 2021. május 24.

Belpol

A párt saját közleményében hangoztatja, hogyan tervezi kijátszani a szabályokat az Óbudai-szigetre tervezett majálisán.

"Kicselezi az 500 fős létszámkorlátot a Mi Hazánk a majálisán" - így kezdi a párt saját közleményét, amelyben kifejtik, hogy a május végére tervezett majálisukon hogyan tervezik "megsokszorozni" a járványvédelmi szabályok aktuálisan engedett 500 fős korlátozását.

A közleményben azt írják, hogy "az LMBTQP-felvonulás Andrássy útról történt kiszorításán felbuzdulva" a Mi Hazánk Mozgalom "újabb jogi fricskájával ezúttal a még mindig túlzott lezárásokat cselezi ki".

Ahogy írják, ők az ország legnagyobb majálisait szervező párt, a mostani családi napjukat pedig az  Óbudai-szigetre tervezik.  Szerintük ez idén úgy valósulhat meg, hogy papíron"egyszerre több, közvetlenül egymás mellé bejelentett rendezvényt" tartanak, miközben ezek valójában ez egy nagy össznépi majális részei lesznek.

"Így az 500 fős létszámkorlátot megsokszorozzuk, a részvétel a diszkriminatív védettségi igazolvány és maszk nélkül is szabad a bárki által látogatható közterületeken az egész napos program során, melynek keretében lesz Kassai Lajos lovasíjász bemutatója, Pokolgép-, Nemzeti Hang- és Romer-koncert is a sok ingyenes gyerekprogram mellett" - írják.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Neked ajánljuk