A végrehajtás hírére pillanatok alatt összeszedte a Pesti Srácok a tartozását

  • narancs.hu
  • 2019. november 11.

Belpol

Az 5 millió forintot még délután átutalták Juhász Péternek.

Délelőtt írtunk róla, hogy Juhász Péter 5 millió forintot nyert jogerősen a Pesti Srácoktól, amely hazugságokat terjesztett róla, azonban a tartozásuk nem egyenlítették ki.

Bár a kormányközeli lap korábban azzal magyarázta az elmaradást, hogy „várt bevételeik még nem teljeskörűen érkeztek meg”, a végrehajtás hírére hétfő délutánra hogy, hogy nem, összeszedték az összeget, és elutalták Juhásznak.

Az Együtt volt elnöke Facebookon jelentette be, hogy úgy tűnik, volt hatása a délelőtti posztnak, azt azért hozzátette, hogy a végrehajtástól még nem állt el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki „a szennylapjuk főoldalára”, és tartsák ott 12 napig a helyreigazításokról szóló felsorolást, „illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is. 14-szer szerepelnek benne a "valótlanul híresztelte" és "valótlanul állította" kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam.

Juhász Péter

Végrehajtást indítok a Pesti Srácokkal szemben, aminek a vége a fels... zámolásuk lehet. 5 millió foritot nyertem a Pesti Srácok című, Orbán-seggnyalásból élő szennylap kiadójától, mert - meg fogsz lepődni - hazugságokat írtak rólam. Nem kis hazugságokat, hanem nagyokat, nem keveset, hanem sokat.

Figyelmébe ajánljuk