Augusztus 20.: Soros vagy Szent István?
VS.png

Augusztus 20.: Soros vagy Szent István?

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 17.

Belpol

A kormány szerint erről szól az ünnep. Nem vicc.

A Magyar Nemzet nyilvánosságra hozott pár részletet abból a kommunikációs sorvezetőből, melyet a kormány küldött szét a magyar nagykövetségeknek.

Ha már nemzeti ünnep, azt meg kell ünnepelni. Akkor is, ha külföldre szakadt a hazánk fia, de a rendezőknek szerencsére nem kell sokat gondolkodniuk, miről is beszéljenek az államalapítás ünnepén, mert Soros. Az „Augusztus 20. kommunikációs üzenetek” című egyoldalas dokumentum legfőbb üzenetét háromszor pirossal, vastag betűkkel szedték – írja a Magyar Nemzet. Az üzenet pedig a következő:

„Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között”.

A beszédek többi részének pedig arról kell szólniuk, a magyar történelemben mindig fennállt a veszély, hogy valakik „idegenek kezére játsszák Magyarországot”, de eddig mindig sikerült megvédeni a hazát. Most éppen Soros akarja tönkretenni Európát, egyenesen muszlimizálni (sic!) akarja az egész kontinenst, ezért ébernek kell lennünk. Különben elveszítjük kultúránkat, az ősi Szent István-it, és jön Soros, meg a rettegés a terrortól. Az ellenség már a határokon belül van: „Soros emberei” itt vannak, és ők azok, akik „le akarják rombolni Szent István Magyarországát”.

Nem hiszik? Olvassák végig itt, vagy hallgassák meg, mert az itthoni beszédek is erről fognak szólni. Már csak hármat kell aludni!

Figyelmébe ajánljuk