Az ellenzék nagyon belekiabálna a CEU-botrányt követő mély kormányzati kussolásba

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 6.

Belpol

Ez is nyilván Soros fejéből pattant ki.

Az MSZP mellett a Jobbik és a DK is támogatja azt a felvetést, miszerint augusztus 21-én rendkívüli parlamenti ülést tartsanak, ahol a lex CEU ügyét, illetve a devizahitelesek kilakoltatásának leállítását beszélnék meg. A Fidesz nem gondolkodott sokat a hír hallatán és sorosozott egyet, mondván, ez is Soros fejéből pattant ki.

Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője vasárnap sajnálatosnak nevezte, hogy a Fidesznek mindenre Soros az első szava, ugyanakkor bíznak abban, hogy meglesz az ülés összehívásához szükséges számú ellenzéki aláírás.

A szóvivő az MTI-n keresztül azt üzente Orbán Viktornak, Kósa Lajosnak és Harrach Péternek, hogy amennyiben nem jönnek el az ülésre, személyesen lesznek felelősek több tízezer család kilakoltatásáért.

Nyilván ettől rosszul alszanak majd a kedves urak.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?