Az LMP még mindig „beszélget” Vitézy Dáviddal

  • narancs.hu
  • 2023. november 30.

Belpol

Nem tett le róla a párt, hogy ráindítsák a saját jelöltjüket Karácsony Gergelyre.

Korábban már pletykák szintjén felmerült, hogy az LMP Vitézy Dáviddal tárgyal a budapesti főpolgármesterségről, most pedig a Magyar Hangnak ismét megerősítette ugyanezt a párt társelnöke, Ungár Péter.

Ungár arról is beszélt, hogy beszélgetnek Vitézy Dáviddal, de ezek a beszélgetések még nincsenek olyan halmazállapotban, hogy érdemileg nyilatkozzon róla. Majd hozzátette, örülne, ha Karácsony Gergely valós magyarázatot adna a „varázsdobozba” került adományokra.

A Momentum egyébként épp a mai napon jelentette be, hogy beáll Karácsony Gergely mögé. A Jobbiknak van saját jelöltje a soproni illetőségű Brenner Koloman országgyűlési képviselő személyében, a Mi Hazánk Mozgalom pedig Grundtner Andrással, a párt budapesti alelnökével nevez.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk