Balog Zoltán távozik az V. kerületi önkormányzathoz köthető kuratórium éléről

  • narancs.hu
  • 2024. április 4.

Belpol

A Belváros-Lipótváros Egyházi Épületekért Közalapítvány kuratóriuma várhatóan egy hét múlva választ új elnököt.

Balog Zoltán távozott az V. kerületi önkormányzat által létrehozott Belváros-Lipótváros Egyházi Épületekért Közalapítvány kuratóriumából – jelentette be Kovács Alex Gábor, a Tiéd a Belváros ellenzéki frakció vezetője csütörtök délutáni Facebook-posztjában, amit a Telex vett észre.

„Több mint másfél hónapja követeltük, most végre elértük: Balog Zoltán, a kegyelmi botrány egyik főszereplője, aki maga ismerte el, hogy támogatta a pedofil bűnöző bűnsegédjének kegyelmi kérvényét, távozott a Belváros-Lipótváros Egyházi Épületekért Közalapítvány kuratóriumából” – írta Kovács Alex Gábor. Az új elnököt várhatóan egy hét múlva választhatja meg a kuratórium.

ELÉRTÜK: BALOG ZOLTÁN TÁVOZOTT A BELVÁROS-LIPÓTVÁROS EGYHÁZI ÉPÜLETEKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMÁBÓL Legfőbb ideje...

Posted by Kovács Alex Gábor on Thursday, April 4, 2024

Balog Zoltán a kegyelmi ügy nyomán a zsinati elnöki tisztségéről ugyan lemondott, a Dunamelléki Református Egyházkerületet püspöke ő maradt, és bár azóta több kuratóriumi tagságáról is lemondott, vannak még vezető pozíciók, amelyeket jelenleg is ő tölt be.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk