Bilincset akasztott Jakab Péter Völner Pál nyakába

  • narancs.hu
  • 2023. február 23.

Belpol

Az egykori államtitkárnak csak nagy nehezen sikerült megszabadulnia tőle. 

Jakab Péter bilincset akasztott Völner Pál nyakára a Fővárosi Törvényszék folyosóján. „Viselje egészséggel, egy ország várja, hogy felvegye, jó?” – tette hozzá Jakab. Völner levette a nyakáról a bilincset, de Jakab visszatette rá, végül a korábbi államtitkárnak sikerült tőle megszabadulnia. 

Csütörtökön tárgyalják az elmúlt évek legsúlyosabb korrupciós ügyének tárgyalását, amiről lapunk is beszámolt. A fő vádpont szerint Schadl György a végrehajtói kar elnöke korrupciós kapcsolatot alakított ki Völner Pállal, vagyis jogtalan előnytént rendszeresen pénzt adott át az államtitkárnak, aki ezért cserébe pozíciójából eredő befolyását Schadl érdekeinek megfelelően gyakorolta. A két érintett mindent tagad. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk