Boldog, Simonka, Völner is szavazott Novákra

  • narancs.hu
  • 2022. március 10.

Belpol

A DK köztörvényes bűnözőknek nevezi a képviselőket, akiknek a szavazata hozzájárult az új köztársasági elnök megválasztásához.

„Utolsó ülés. Van, aki örül, van, aki nem”  – posztolta a Facebookon Boldog István, a vesztegetéssel megvádolt fideszes országgyűlési képviselő az Országgyűlés mai üléséről, amelyen megválasztották köztársasági elnöknek Novák Katalint. 

Azt, hogy Boldog jelen volt – és vele együtt bent járt a szintén bíróságra járó Simonka György és Völner Pál is –, az ellenzékiek nem hagyták szó nélkül. 

„Orbán Viktor jelöltje lett a köztársasági elnök. A szavazók között ott voltak a Fidesz köztörvényes bűnözői is, Völner Pál, Simonka György és Boldog István is, hogy kétszeresen is aláhúzzák: Novák Katalin a korrupt, Putyin-párti orbáni hatalom jelöltjeként válhat köztársasági elnökké, és soha nem lesz minden magyar köztársasági elnöke” – tálalta a történteket a Demokratikus Koalíció Facebook-oldala. Egy grafikát is összehoztak ebből az alkalomból.

Azt, hogy Völner is benn volt, Jakab Péter, a Jobbik elnöke is kiszúrta, videót tett közzé erről, azzal a megjegyzéssel, „amíg nektek minden törvényt be kell tartani, addig a magyar országgyűlésben olyanok hoznak törvényeket, mint aki mögöttem is ül. Úgy hívják, hogy Völner Pál. Ő az, aki 83 millió forintot sikkasztott a végrehajtó maffia főnökével összejátszva”.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk