Budán nyert az ellenzék, Zebegényben két szavazat döntött

  • narancs.hu
  • 2022. október 2.

Belpol

A második kerületben, Dunaalmáson, Zebegényben és Hunyán tartottak időközi választást vasárnap.

Fölényesen nyert a második kerületi időközi önkormányzati választáson az ellenzék közös jelöltje, Nagy Eszter. A szavazatok több mint 60 százalékát szerezte meg, alaposan elverve ezzel a fideszes Bálványkövi Istvánt. A főváros mellett Dunabogdányban, Zebegényben és Hunyán választottak polgármestert, utóbbi településen pedig négy képviselőt is.

Zebegényben nagyon érdekesen alakult az eredmény: a korábbi polgármester, Krebsz Gábor 160 szavazatot kapott, Parádi Katalin pedig 162 szavazatot, vagyis ha ez így marad, utóbbi lesz a polgármester. Dunabogdányban tiszta a helyzet, a független Makay Tibor a polgármester 56 százalékkal. 

A Békés megyei Hunyán a fideszes jelölt, Kiszely Imre szerezte meg a szavazatok több mint 49 százalékát. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk