Csaknem 600 ezerért bérel Németh Szilárdnak irodát az Országgyűlési Hivatal

  • narancs.hu
  • 2022. június 4.

Belpol

Az iroda ráadásul abban a birkózócsarnokban van, amit a fideszes képviselő által gründolt alapítvány birtokol.

Havi 588 ezer forintért bérel 140 négyzetméteres irodát az Országgyűlés Hivatala Németh Szilárd országgyűlési képviselőnek az új csepeli birkózócsarnokban – szúrta ki a Népszava

A lap szerint ez annak fényében különösen pikáns, hogy a csarnok az örökös rezsibiztos által gründolt Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítványé (KIMBA), amit első körben Németh Szilárd lakcímére jegyeztek be. A KIMBA egyébként a kerület egyik legnagyobb ingatlantulajdonosa a Béke téri sportlétesítménnyel, benne a 12 ezer fős stadionnal, valamint a Hollandi úti és a Gubacsi hídnál lévő sporttelepekkel.

A Hollandi úti telephelyről nemrég lapunk is megemlékezett, miután Németh Szilárd kordonnal vette körül a létesítményt és vele együtt a mögötte lévő, szintén közpénzből épített kondiparkot. Ebből aztán egy picit visszavett:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk