Németh Szilárd arrébb rakta a kordont Csepelen

  • narancs.hu
  • 2022. május 19.

Belpol

Mindenki számára megnyitotta a birkozóakadémia kondiparkját, de a helyi fideszesek szerint ez csak "csak kis lépés a csepelieknek".

"Ha nem is tért vissza az emberek közé, mint ahogy azt korábbi alpolgármestere, Ábel Attila kérte, azért kisebbre vonta a csepeli birkózócsarnok körüli kordont Németh Szilárd" – írja a Csepel.info arról, hogy Németh Szilárd a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megnyitja a Kozma István Magyar Birkozó Akadémia (KIMBA) kondiparkját az embereknek. A portál hozzátette, hogy  hogy szerintük a csarnok alsó szintje a Csepeli Birkózó Clubot illetné, ám őket továbbra sem engedte be a birkózószövetség elnöke a nekik épült épületrészbe. 

Csepelen a Birkozó Klub és Németh Szilárd között hosszú ideje tart a konfliktus, ugyanis, ahogy arról tavaly lapunk is írt, a sportklub a Fidesz alelnök akadémiájáé, a KIMBA-é lett, és a KIMBA megtiltotta, hogy a 2,5 milliárd forintból készült csarnokát igénybe vegye a kerület nagy múltú és az utánpótlás-nevelés területén sikeres egyesülete, a Csepel Birkózó Club, aminek egy időben maga Németh Szilárd volt az elnöke. 

“Hatalmas ugrás volt ez neked Szilárd, de csak kis lépés a csepelieknek. Talán, ha beengednéd az otthonukba a csepeli birkózókat… az már komolyabb lenne. A kordont meg szereltesd le: kitől véded azt, ami a csepelieknek készült a csepeliek pénzén?” –idézik Ábel Attila, Csepel alpolgármesterének reakcióját.

Hozzáteszik, Borbély Lénárd, Csepel polgármestere május 11-én hivatalos levélben kérte Németh Szilárdot arra, hogy bontsa le a kordont. Ez utóbbi még szintén nem történt még meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk