Csányi Sándor: remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak

  • narancs.hu
  • 2021. április 12.

Belpol

Az MLSZ-elnöke is megszólalt a Petry-ügyben.

Néhány héttel a Gulácsi Péter szivárványcsaládok melletti kiállása és napokkal a Petry Zsolt nyilatkozata kavarta botrány után megszólalt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is, aki azt mondta, tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. – írja a 24.hu.

„Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is” – fogalmazott az MLSZ.hu portálon.

Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak.

Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak” – hangsúlyozta az MLSZ elnöke.

Neked ajánljuk