„Csökkenhet a családon belüli erőszak a túlmunkának köszönhetően” - a Dumaszínház is jelentkezett paródiával

  • narancs.hu
  • 2019. január 1.

Belpol

A törvénymódosítást „az utcán ünnepelték az emberek.”

Gálvölgyi János után a Dumaszínház is jelentkezett szilveszteri paródiával, amely elsősorban a TV2 Tényeket figurázta ki „Jó Dolgok” néven.

Litkai Gergely és Kovács András Péter több mint negyed órán át sorolja a „híreket”, olyanokat mint: csökkenhet a családon belüli erőszak a túlmunkának köszönhetően; a törvénymódosítást az utcán ünnepelték az emberek; a parndorfi outlet útba fog esni azoknak a diákoknak, akik az elüldözött CEU-ra akarnak járni. További érdekesség, hogy az „adásban” Czeglédy Zoltán politológus is feltűnik, mint tudósító.

Nem a Dumaszínház munkatársai által készített paródia volt az egyetlen idén szilveszterkor, Bödőcs Tibor is jelentkezett egyel:

„Átadják a Felcsút-Peking kisvasutat" - Bödőcs Tibor elkészítette a köztévés híradó paródiáját

Már nézhető az idei szilveszter legjobb paródiája.

További érdekesség, hogy a kormányközeli Bagi-Nacsa páros is készült szilveszteri műsorral, amelyről itt olvashatnak bővebben:

Ilyen nincs: Bagi-Nacsáék egy fideszes kampányszövegre hajazó gondolatsort mondtak fel Orbán-paródia címén

Ez volt a szilveszter a köztévében. Tegnap este A Bagi-Nacsa Show szilveszteri különkiadását sugározta a Duna TV, melyben Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort is parodizálni próbálták a címszereplők. Akik mostanság egyébként az MTVA előtt tüntető ellenzékiektől tartanak, és a Fidesz mellett kampányolnak. Korábban azt mondta, hogy ő a jobboldal Bödőcs Tibora, és Bécsben elképesztő állapotok uralkodnak.

Figyelmébe ajánljuk