Dézsi Csaba András újraszámlálást kért Győrben

  • narancs.hu
  • 2024. június 13.

Belpol

Mindössze 439 szavazattal veszített. Pénteken délután lesz döntés arról, átvizsgálják-e a voksokat.

A fideszes polgármester, aki elvesztette a választást a civil Pintér Bencével szemben, csütörtök délután, két órával a törvényben megszabott 16 órás határidő lejárta előtt levélben fellebbezett és kérte a győri polgármester-választáson leadott szavazatok újraszámolását Győrben.

Pénteken délután a területi választási bizottság dönti el, hogy helyt adnak-e a beadványnak. Ez az egyetlen fellebbezés Győr-Moson-Sopron megyében.

Dézsi Csaba András már kedden arról beszélt, hogy újra fogják számoltatni a szavazatokat. A Fidesz–KDNP jelölt polgármestert a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület színeiben induló Pintér Bence 439 szavazattal győzte le vasárnap. A harmadik helyen a hajókázós szexbotrányba keveredett exfideszes, Borkai Zsolt végzett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk