Diákok a Karmelita előtt hívták meg a kormányt a pénteki élőláncra

  • narancs.hu
  • 2022. november 17.

Belpol

Kiabálva adták át a meghívót, hamár közelebb nem mehettek.

Flashmobot szerveztek diákok a Várba csütörtök reggelre. A Mérce élő közvetítése szerint az EDF (Egyesült Diákfront) feliratú molinót tartó diákok a Karmelita kolostort és a szemközti építkezést lezáró kordonhoz vonultak, és a kormány érkező minisztereit meghívták a pénteki budapesti élőláncra. Mindezt kiabálva, hisz' nem tudtak közelebb jutni a Karmelita bejáratához.

A diákok a már megszokott rigmusok, mint a "Nincs tanár, nincs jövő!", "Nem hagyjuk!" mellett énekeltek is, többek között a Kossuth Lajos azt üzente is felcsendült a kordonok előtt. Nem sokkal negyed 9 után a flashmob véget is ért.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Egy egyházpolitikai harc kellős közepébe kerültem” – állítja a pünkösdi egyház ügyében meggyanúsított volt intézményvezető

A nemrég lezárult nyomozás 18 milliárd forintos kárértéket állapított meg a Magyar Pünkösdi Egyház intézményrendszerét érintő költségvetési csalás ügyében. Az egyik érintett, jelenleg bűnügyi felügyelet álló volt intézményvezető szerint viszont az ügy csak az egyházon belüli harcok eredménye, és a nyomozás is tendenciózus volt.