Dúró Dóra Orbán Viktornak: "Hagyják békén a gyerekeinket!"

  • narancs.hu
  • 2021. június 30.

Belpol

A gyerekek oltása ellen tiltakozik.

Most Dúró Dóra nem könyvet darál le éppen, hanem a gyerekek oltása miatt tiltakozik. Facebook-oldalán üzeni Orbán Viktornak, hogy "Hagyják békén a gyerekeinket!"

A Mi Hazánk politikusa szerint ugyanis "háromszor halálosabb az oltás a gyerekekre, mint maga a koronavírus egy kimutatás szerint". 

Hozzáteszi, hogy "a kormány nemzetközi oltottsági statisztikákkal való versengésének nem rendelhetők alá a gyermekek".

A posztban kiemeli, hogy a Mi Hazánk elfogadhatatlannak tartja, már most is diszkriminálják azokat a gyerekeket (pl. az állatkertekből, vadasparkokból való kitiltásukkal is), akiknek szülei nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Szerintük ez közvetett kényszerítése az oltásnak és zsarolás.

A posztban kifejti, hogy a Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen is, így a bizonyos szolgáltatások esetében a védettségi igazolvány kötelezővé tétele ellen is.

Dúró szerint a 12 év feletti gyerekek oltása olyan vakcinákkal felelőtlenség, mert nem ismerjük ezek hosszú távú hatásait, "miközben a koronavírus viszont nem veszélyes a gyerekekre."

Dúró Dóra azt persze elfelejti hozzátenni, hogy Magyarországon is meg kellett nyitni  a kifejezetten gyerekeket ellátó Covid-központot

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk