Egy fideszes EP-képviselő szerint nem jön létre az Orbán-Magyar-vita

  • narancs.hu
  • 2024. október 6.

Belpol

Pedig igény volna rá. 

„A baloldali sajtó és Magyar Péter vágyálma”, hogy a jöhő szerdai plenáris ülés az EP-ben Orbán Viktor és Magyar Péter összecsapásáról szól majd” – szúrta ki a Telex László András, a Fidesz EP-képviselőjének közmédiának adott nyilatkozatát a Kossuth Rádiónak adott nyilatkozatát. 

Mint fogalmazott, az ülés az európai helyzetről és elnökségről szól majd, Magyar pedig csak egy a sok képviselő közül. Hozzátette, a Magyarországról szóló vita helyett az unió előtt álló kihívásokkal, versenyképességgel, gazdasággal, migrációval és az ukrajnai béke megteremtésének lehetőségével kell foglalkozni. A szerdai strasbourgi plenáris ülésen Orbán Viktor miniszterelnök a magyar uniós elnökségi programot fogja bemutatni.

Orbán Viktor szeptember 18-án szólalt volna fel az EP-ben, de az árvízhelyzetre való tekintettel lemondta a programjait. Magyar Péter azt üzente a kormányfőnek, hogy „szedje össze a bátorságát, üljünk le szemtől szembe”, illetve összeszedett egy rakás kérdést. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk