Elfogadhatatlannak tartja a fideszes polgármester, hogy kerületében postafiókokat zárnak be

  • narancs.hu
  • 2022. október 7.

Belpol

Arra kérte Magyar Posta vezérigazgatóját, hogy vonja vissza a döntést. 

„Felháborítónak tartom, hogy a mindennapjainkat érintő nehézségek és szankciók mellett egyeztetés nélkül döntöttek ebben a fontos, rákosmentieket is érintő kérdésben” – fogalmazott Facebookon közzétett videójában Horváth Tamás, Rákosmente fideszes polgármestere, aki megdöbbent azon, hogy három postát is be akarnak zárni a kerületében (Budapesten pedig összesen 35-öt). 

Horváth – akinek bejegyzését az Index szúrta ki – jelezte, hogy szeptember 30-án kapott levelet a Magyar Postától arról, hogy a kerület három postáját is érinti a döntés, és emiatt pénteken bezárják a rákoscsabai, a rákoshegyi és a rákoskerti postafiókot. A polgármester levélben fordult a posta vezérigazgatójához, ugyanis szeretné, hogy visszavonják a döntést.

Egyébként elfogadhatatlannak tartja, hogy habár egyes kerületekben egy postafiók sem zár be, „Budapest legnagyobb területű kerületében három postafiókot is bezártak”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk