Elindul Ujhelyi az MSZP társelnöki posztjáért

  • narancs.hu
  • 2022. április 25.

Belpol

Ha az újjászületést támogatja a közösségük, azt vállalja. 

Elindul Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője a párt társelnöki posztjáért, amit az ATV műsorában jelentett be. Szerinte komoly politikai felelősséget tükröz, hogy Tóth Bertalan nem indul újra a pártelnöki pozícióért. 

„Szeretném egyfajta tandemben, Tóth Bertalan frakcióvezetővel együttműködve, ha azt a programot végrehajthatnám pártelnökként, amit most letettem az asztalra. Ha az újjászületést támogatja a közösségünk, azt szívesen, örömmel, nagy ambícióval, pártelnökként vállalom, ha maradni akarunk azok, akik vagyunk és nem tudunk változtatni, ahhoz nem én kellek” – mondta. 

Ujhelyi vasárnap arról írt a Facebookon, hogy a párt brandje avíttá vált, ezért meg kell újulnia. Új nevet is javasolt az MSZP-nek. 

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.