„Szeretném elkérni azt a telefonszámot, ahol a miniszterek rendelhetnek” – Ellepték a kommentelők a Gundel Facebook-oldalát, és elég dühösek

  • narancs.hu
  • 2019. január 8.

Belpol

Ezt hívják imázsrombolásnak, nagyon rossz marketing – írta egyikük.

Miután tegnap kiderült, hogy a Gundel meglepően olcsón főz Orbán Viktorra és a Miniszterelnökség dolgozóira a kormányfő új rezidenciáján, több százan lepték el a Gundel Étterem Facebook-oldalát, hogy kifejezzék nemtetszésüket.

Az étterem legutóbbi posztja alá jelenleg már több mint 880 ember kommentelt. Volt, aki azt írta, hogy "EGYETEMISTÁK, FŐISKOLÁSOK, GIMNAZISTÁK! Ma délben irány a Gundel! Kérjétek a Karmelita menüt!!!"

false

 

Fotó: Facebook/Gundel Restaurant


Más pedig ezt kérdezte: "Érdeklődnék, hogy az étlapjukon szereplő 49.500 Forintos Royal Crown Osetra Malossol Kaviár 50 gr mikor lesz elérhető a menzán és mennyiért?"

"Furcsa egy ország vagyunk, a gazdagok mindent a legolcsóbban, fillérekért akarnak, de a legmagasabb minőségben" – szólt egy másik komment. "Szeretném elkérni azt a telefonszámot, ahol a miniszterek rendelhetnek. "Azt hallottam, ott egy nullával kevesebbet kell fizetni." – jelezte egy másik felhasználó. Volt, aki leírta, hogy "ez a világ legolcsóbb étterme".

Valaki pedig egyetlen mondattal foglalta össze a történeteket:

"Ezt hívják imázsrombolásnak, nagyon rossz marketing."

Érdekes, hogy az étterem Facebook-oldalán értékelni már nem lehet.

Figyelmébe ajánljuk