Előzetesbe kerül az Árpád hídi gázoló

  • narancs.hu
  • 2023. július 9.

Belpol

A férfi tagadja, hogy spontán gyorsulási verseny alakult volna ki a három autó között.

Teljesen összetört és sírva fakadt a Budai Központi Kerületi Bíróságon az a fiatal férfi, aki az Árpád hídon valószínűleg gyorsulási verseny közben halálos balesetet okozott a felturbózott luxusautójával.

A férfi a következő harminc napot biztosan rács mögött tölti, ugyanis a Fővárosi Főügyészség indítványozta a letartóztatását. Az ügyészségi szóvivő a Blikknek elmondta, bűnismétlés veszélye miatt döntött így a bíróság.

 

 
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
 

A Blikk arról is ír, hogy a férfi sírt a tárgyaláson, a sajnálatát fejezte ki, de azt állította, hogy nem versenyeztek a hídon két másik autóval. A rendőrségi kamerák elemzése után azonban arra lehet következtetni, hogy ez nem igaz.

A 33 éves sofőr, aki legalább 137 km/h-val hajtott az Árpád hídon, egy ötvenmilliós Mercedesszel okozott halálos balesetet, az autó rendszáma RACE-001 volt. Így ütötte el a szabályosan, kivilágítva közlekedő kerékpárost, aki belehalt a sérüléseibe. A kerékpáros nem az úton, hanem a szalagkorláton túl, a gyalogos-biciklis úton közlekedett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A magyar kenyér

Az Agrárminisztérium közleménye és Nagy István miniszter Facebook-oldala szerint Országos Pálinka- és Tönkölypálinka Verseny zajlott a napokban Magyarországon – vette észre a Telex.