Ennyi kell Orbán rendszerében: a vállalkozó Felcsútnak adományozott egy Puskás-szobrot, már építheti is az új paksi stadiont

  • narancs.hu
  • 2017. július 18.

Belpol

A felcsúti akadémián keresztül vezet az út a NER kasszájához.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Pharos ’95 Sportpályaépítő Kft. építhet 2 milliárd forintért stadiont Pakson. Az aréna 4500 férőhelyes lesz, és elvileg 180 nap alatt készül el azután, hogy a cég átvette a munkaterületet.

A Pharos ’95 a hazai stadionépítési láz egyik legnagyobb nyertese. Szárnyalásuk Felcsúton kezdődött, ők építették ki a 2014-ben átadott Pancho Aréna gyepét, s a mai napig van közös felcsúti telephelyük Mészáros Lőrinc legnagyobb építőipari cégével.

Végh Gábor cégtulajdonos, aki a másodosztályban szereplő zalaegerszegi ZTE focicsapatának egy részét is magáénak tudhatja, semmit sem bízott a véletlenre: 2016-ban egy Puskás-szobrot is adományozott a felcsúti akadémiának. Ezek után mondja valaki, hogy nem érdemelték meg, hogy dolgozhassanak egyebek közt a mezőkövesdi vagy a békéscsabai stadion felújításán, de behúzták a kispesti utánpótláscentrum kialakítását is 4 milliárd forintért.

A focit szeretni kell!

Nagy a helyezkedés az építőiparban a Közgép félreállítása után. A nagy külföldi vállalkozásoknak semmiképpen nem válik hátrányára, ha tudják, mikor és hová kell utalni a „hálapénzt”.

Figyelmébe ajánljuk