Fekete-Győr szerint Poltot el kell küldeni, ha kormányváltás lesz

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 24.

Belpol

A Momentum elnöke szerint 700 kormányzati tisztséget betöltő személyt is elküldenek, ha 2022-ben megbukik a Fidesz.

Fekete-Győr András az ATV Start című műsorának vendégeként fejtette ki nézeteit arról, mi történne, ha 2022-ben az ellenzék győzne a választásokon.

A Momentum elnöke egy korábbi kijelentésével kapcsolatban (miszerint 700 fideszes vezetőt váltanának le 2022-ben, ha az ellenzék kormányra kerülne) elmondta:  a 700-as szám a kormányzati tisztséget betöltőkre vonatkozik, de Polt Péter legfőbb ügyésznek mindenképpen mennie kell.

Fekete-Győr a műsorban többek közt azt is mondta, hogy a magyar kormány "elaludt a nyáron", mert nem készítették fel az iskolákat, tanárokat és az egészségügyi rendszert a koronavírus-járvány második hullámára. Hozzátette, hogy szükség lenne a családi pótlék megduplázására, az állásukat elvesztetteknek pedig nem 3, hanem 9 hónapig kellene kapniuk az álláskeresési járadékot. Emellett pedig 100 ezer forintos alapjövedelmet kellene biztosítani a munkanélkülieknek.

A Momentum elnöke a 2022-es közös ellenzéki lista lehetőségéről azt mondta:  nem csak a közös listáról, de a közös miniszterelnök-jelölt személyéről sincs még döntés.

(atv.hu)

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.