"Fóliátlanított" Hadházy Ákos

  • narancs.hu
  • 2023. október 15.

Belpol

"Mindenekelőtt természetesen az inflációról akarja elterelni."

"Leszedtem én is a fóliázást néhány könyvről, és közben felsoroltam néhány olyan dolgot, amiről a fóliázás körüli vitával a propaganda el akarja terelni a figyelmet" – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, miközben a megosztott videón láthatjuk is, amint egy könyvesboltban akkurátusan kicsomagol egy lefóliázott könyvet. 

"Azt javaslom, hogy Önök is ezt tegyék:

nyugodtan tépjék le a fóliát néhány könyvről, ezt dokumentálják, osszák meg, de mindig tegyenek hozzá néhány tényt is , amiről a kormány nem akarja, hogy beszéljünk! 

– írja a politikus, aki szerint "ócska csapda ez: a kormány azért használja a fasiszta időket idéző homofób, a pedofíliát a homoszexualitással aljas módon összemosó propagandát, hogy az erről szóló viták eltereljék a figyelmet az iszonyatos válságról, amibe belelavírozták az országot. Nem tehetjük meg, hogy némán és tétlenül eltűrjük a könyveket is megbecstelenítő gyalázatot, de figyelni kell, hogy ezzel ne az ő forgatókönyvük szerint cselekedjünk!" – fogalmaz Hadházy.

Korábban a Budapest Pride szervezői tiltakoztak kicsomagolással a "homofób törvény" ellen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk