Gulyás Gergely jövő héten meglátogatja Karsai Dánielt

  • narancs.hu
  • 2024. június 7.

Belpol

A találkozó tervéről eredetileg nem akarták tájékoztatni a nyilvánosságot, az ALS-sel küzdő alkotmányjogász ezért bocsánatot kért a minisztertől.

„Gulyás Gergely miniszter úrral megállapodtunk, hogy jövő héten meglátogat. A nyitottságát a találkozóra ezúton is köszönöm” – jelentette be Karsai Dániel péntek reggel a Facebookon.

A gyógyíthatatlan ALS-betegségben szenvedő alkotmányjogász azután erősítette meg a tervezett találkozó tényét, hogy testvére az ATV Egyenes beszéd című műsorának csütörtöki adásában arra kérdésére válaszolva, hogy a miniszterelnökséget vezető miniszter válaszolt-e Karsai Dániel korábbi megkeresésére, elárult: lesz találkozó.

POSZT MORTEM LXVII. - Bocsánatkérés Gulyás Gergőtől Gulyás Gergely miniszter úrral megállapodtunk, hogy jövő héten...

Posted by Dr. Karsai Dániel on Thursday, June 6, 2024

„Peti számos jó tulajdonsága között az egyik legidegesítőbb a becsületessége. Nem hazudott a szerkesztő asszony és a nézők szemébe, hanem megmondta az igazat” – kommentált a történteket Karsai Dániel. A bejegyzésből ugyanis az is kiderül, Gulyás Gergellyel úgy egyeztek meg, hogy előzetesen nem tájékoztatják a nyilvánosságot.

„Ezzel viszont nem tartottam be Gulyás úrnak tett ígéretemet, ezért elnézést kérek tőle”

– fogalmazott az eutanáziáért küzdő Karsai Dániel, hozzátéve, a találkozó után természetesen mindenről beszámol majd, addig viszont többet nem mond róla, és a sajtó munkatársait is arra kérte, hogy a minisztert se kérdezzék a találkozóval kapcsolatban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.