Gyurcsány évértékelőjében összefogásra szólította fel az ellenzéki pártokat

  • narancs.hu
  • 2020. február 9.

Belpol

A Fidesz már reagált is a pártelnök nyilatkozatára.

Összefogásra szólította fel az ellenzéki pártokat a Demokratikus Koalíció elnöke.

„Vagy együtt győzünk, vagy sehogy” – jelentette ki vasárnapi budapesti évértékelő beszédében Gyurcsány Ferenc. A politikus úgy fogalmazott: az ellenzéki pártok nagyon sok felől jöttek, más a múltjuk, más a politikai és egyéb ízlésük, de nem egymást kell szeretniük, hanem a hazát.

Gyurcsány Ferenc arra kérte az ellenzéki pártokat, ne hallgassák el választóik elől, hogy amennyiben ők nyernek a 2022-es választáson, akkor csak közösen alakíthatnak kormányt.
Sokkal jobb a hazának egy kompromisszumokra kényszerített koalíciós kormány, mint „egy dicstelen, önző, (.) egypárti, állampárti” – szögezte le.

Fidesz: Gyurcsány egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal valódi vezetője

Gyurcsány Ferenc évértékelőjében újra egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal valódi vezetője – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelőjére reagálva. Hollik István Gyurcsány Ferencről azt mondta: egyszer már tönkretette az országot, de „közben jól megszedte magát, nem kicsit, nagyon”.

Miközben emberek százezrei szegényedtek el, és veszítették el a munkájukat, addig ő milliárdokat keresett a „rablóprivatizáción” – fogalmazott. Hozzátette: „soha ne felejtsük el valójában ki is Gyurcsány Ferenc”.

MTI

Egy szemvillanás alatt véget érhet Gyurcsány influencer karrierje?

Aj, aj. Rajongói egy váratlan hírre ébredtek vasárnap reggel. „A csatorna törlésre került, mert számos szerzői jogi panaszt kaptunk az itt felhasznált anyagokról" - ez az üzenet fogadja azokat, akik Gyurcsány Ferenc YouTube-csatornájára kattintanak, vette észre a 444.hu. A DK elnökének videói elérhetetlenné váltak.

Figyelmébe ajánljuk