Hadházy szerint ciki lenne, ha nyilvánosságra hozná eltiltásának valódi okát

  • narancs.hu
  • 2018. június 5.

Belpol

Nem csitulnak a kedélyek az LMP-ben.

Hadházy Ákos volt vendége az ATV Start című műsorának, ahol azt mondta, annyira „ciki” a határozat, amivel eltiltották pártbéli tisztség betöltésétől, hogy a pártjához sem lenne lojális, ha ezt elmondaná, és ő maga sem veszi komolyan.

Bár korábban tiltakozott ellene, hétfőn mégis letette esküjét az Országházban. Tiltakozását szimbolikus üzenetnek szánta, emiatt nem vett részt a nyitóülésen. Szerinte nagyon komoly üzenet lett volna, ha ellenzéki párttársai is így járnak el. Véleménye szerint nem azért kell tiltakozni, hogy durcáskodva keseregjenek, hanem azért, hogy a következő választás ne ilyen legyen.

A műsorban kitért arra is, hogy másfél évvel ezelőtt egy általa nagyra tartott, azóta az LMP-ből eltávozott személy azt tanácsolta neki, hogy egy picit fogja vissza magát, és ne osszon meg mindent, amit talált. Főleg ne olyat, ami „nagyon magasra vezet”. Ha mégis, akkor inkább egy újságírónak adja oda a sztorit, és csak utólag reagálnak majd rá. Az alapelvetés az volt – abból kiindulva, hogy a kormánypárti sajtó sok embert ér el –, hogy ha megharagszanak, akkor a párt nem fog tudni eljutni a nyilvánossághoz. Ez a bizonyos személy azt is mondta neki, hogy ha rosszul viselkednek majd, nem hívják meg őket azokba a műsorokba, és ha „még rosszabbul viselkednek”, akkor lejáratás indul ellenük. Azt javasolta Hadházynak, hogy legyen egy picit megalkuvó.

A teljes beszélgetés megtekinthető itt:

Hadházy állítja: ciki lenne az LMP-nek, ha kiderülne eltiltásának valódi oka

A zöldpárt korábbi társelnöke azt a tanácsot kapta, hogy fogja vissza magát, és ne hozzon mindent nyilvánosságra, mert lejáratják. IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv.hu

 

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.