Hétfőn indul az újabb nemzeti konzultáció

  • narancs.hu
  • 2024. október 25.

Belpol

Orbán Viktor nem is lehetne boldogabb.

„Hétfőn indul a nemzeti konzultáció” – jelentette be Orbán Viktor péntek délelőtt a Facebook-oldalán.

„Amiben a magyarok egyetértenek, azt Magyarország megcsinálja! Töltse ki ön is!” – olvasható a miniszterelnök posztjában, amihez egy fénykép is felkerült arról, ahogy Orbán boldogan fogja a frissen nyomtatott konzultációs ívek egyikét.

A kormányfő röviden a péntek reggeli rádióinterjújában is beszélt a hamarosan induló „konzultációról”, aminek szerinte meg kell erősítenie Magyarországot, a magyar kormányt és a gazdaságpolitikát. „Én nem tudok hivatkozni a katonai erőnkre, nem tudok hivatkozni a hatalmas magyar népességre, nem tudok hivatkozni a mindent elsöprő nemzeti összetermék mértékére. Én egyetlen dologra tudok hivatkozni, a magyar emberek akaratára” – magyarázta a miniszterelnök, aki egyébként már a beszélgetés alatt is magánál tarott egy konzultációs ívet. Talán még ott helyben ki is töltötte?

Ott lappul egy konzultáció.

„Töltse ki ön is!”

Mint azt a kormány korábban bejelentette, a „gazdasági semlegesség” lesz a témája az új „nemezti konzultációnak”. Hidvéghi Balázs, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azonban egy csütörtöki videóüzenetében arról beszélt, a migráció is bekerül a kérdések közé.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk