Hol lehet ma tankolni?

  • narancs.hu
  • 2022. december 4.

Belpol

Listát készített egy autós portál arról, hogy az országban hol lehet és hol nem lehet 95-ös benzint tankolni.

Budaörsön csak az Auchan kúton lehet 95-öst tankolni, de ott is csak legfeljebb húsz litert. Nem csoda, hogy itt van még üzemanyag, hiszen eleve csak piaci áron adnak bármit az automata kutakon, nem vesződnek a 480-ashoz szükséges adminisztrációval. Akinek az kell, az válassza a kasszás kutat vagy tankoljon máshol.

A Totalcar.hu vasárnap délelőtt nyitotta meg a felületet, ahol azt gyűjti, hol lehet 95-öst vagy akár bármi mást, benzint vagy dízelt tankolni az országban. Mint ismert, a Mol százhalombattai finomítója műszaki hiba miatt nem tudott a tervezett ütem szerint december 2-án újraindulni, emellett problémát okoz a hatósági árak miatt az importbeszerzés is. Mindezek következtében átmeneti készlethiány alakult ki az országban.

A Mol első körben értelemszerűen saját kútjait látja el üzemanyaggal, így sok üzemanyagtöltő állomás ellátatlan maradhat. A kisebb kutakon korlátozni kellett a tankolható mennyiséget. Ez néhol húsz, ám több helyen öt, három vagy akár egy liter üzemanyag tankolását jelenti. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk