Hollik István szerint azok bírálják a kormány sorosozós kampányát, akik bevándorláspártiak

  • narancs.hu
  • 2019. február 25.

Belpol

Egymondatos világmagyarázat.

Miközben sorra érkeznek a nemzetközi reakciók a kormány legújabb sorosozós–migránsozós plakátkampányára, a kormány érezhetően továbbra is csak azt kommunikálja, hogy "aki nem velünk van, az bevándorláspárti".

Volt belga miniszterelnök: „Orbánnak nincs helye a Néppártban, ki kell zárni"

Herman Van Rompuy szerint eddig csak azért nem indult eljárás a Fidesz ellen, mert senki sem kezdeményezte kizárását az Európai Néppártból. „Ki kellene zárni az Európai Néppártból a Fideszt és Orbán Viktor magyar miniszterelnököt" - mondta a VRT holland nyelvű belga közszolgálati tévécsatornának Herman Van Rompuy volt belga kormányfő, az Európai Tanács volt elnöke a hétvégén.

Legalábbis ezt lehet kiolvasni Hollik István legújabb közleményéből, melyet a Kormányzati Tájékoztatási Központon keresztül jutatott el a közhöz. Így szól a meglehetősen rövid mű:

Az ellenzéki pártok azért támadják a kormány tájékoztatási kampányát, mert mindannyian bevándorláspártiak és támogatják Brüsszel bevándorláspárti politikáját.

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.