Huszonöt hektárral növekedett az Orbán-család hatvanpusztai birtoka

  • narancs.hu
  • 2023. július 5.

Belpol

Egy földterület az uradalom mellett van, mind Alcsútdobozhoz tartozik.

Az elmúlt hetekben újabb földterületeket, több mint 25 hektárt szerzett Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző – írja a Szabad Európa.

Az MSZMP egykori tagja, KISZ-patronáns és az állampárt propagandistája, aki a hetvenes években téeszvezető volt, egyben Orbán Viktor édesapja Alcsútdobozon vett földeket.

A három földterület 31,367, 26,263 és 10,47 millióért került Orbán Győző tulajdonába. A harmadik szerződésbe foglalt terület, egy szántó a hatvanpusztai birtok emllett fekszik. A tranzakcióban egyébként Vörös József volt az ügyvéd, aki az Orbán Viktor által alapított és Mészáros Lőrinc által elnökölt Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány jogi képviselője.

Orbánék hatvanpusztai birtoka egyébként nagyjából elkészült – és persze gyönyörű lett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk