Így kampányol a kormánypárt: Pócs János a cigányok és a migránsok elutasítottságáról elmélkedett

  • narancs.hu
  • 2018.03.30 20:58

Belpol

A korábban a „soros” feliratú disznóról posztoló politikus most a romákról bonyolódott fura gondolatkísérletbe.

Úgy tűnik, a Fidesz új kampányeszközt talált, legalábbis nehéz mire vélni, hogy az elmúlt hetekben több kormánypárti politikus is durva cigányozásba kezdett. Először Orbán Viktor tett így, majd jött a kancelláriaminisztere, Lázár János, most pedig Pócs János állt be a sorba.

A Hír Tv felvétele szerint a korábban „soros” feliratú disznóról posztoló Pócs a kampányzáróján azt mondta, hogy korábban jogosan tartottak attól a jászságiak, hogy cigányokkal kell együtt élniük, ezért szerinte most is jogos, ha a migránsoktól tartanak. A csatorna felvétele szerint Pócs azt mondta, „emlékezzünk rá, hogy itt a Jászságban milyen uszítást szokott kelteni az ellenzék azzal, hogy hamis, hazug hírrel, hogy nemkívánatos romák települnek a Jászságba Ózdról, Miskolcról, a Neszürből. Kérem, emlékezzünk arra is, hogy egyébként el nem ítélhető módon ez ellen milyen szinten tiltakoznak a Jászság lakói. És akkor ne tiltakozzunk a terrorveszélyt hozó migránsokkal szemben”.

Címlapkép: YouTube/24.hu

Neked ajánljuk

A Jobbik feljelentette Fekete Pétert

  • narancs.hu

Folytatólagosan elkövetett lopás miatt. Ugyanis az államtitkár tegnap maga büszkélkedett azzal, hogy rendszeresen leemel ezt-azt a közgyűjtemények polcairól.