Így sűríti járatait a BKK szombattól keddig

  • narancs.hu
  • 2022. október 28.

Belpol

Október 29-én és 31-én a szombati, 30-án a munkaszüneti napokra vonatkozó, november elsején az ünnepnapi menetrend érvényes.

A Budapesti Közlekedési Központ arra készül, hogy a hosszú hétvégén és Mindenszentek napján Budapesten a temető környéki lezárások és a nagyobb autóforgalom miatt sokan veszik igénybe a közösségi közlekedést a temetők megközelítéséhez, ezért sűríti az érintett járatait nagyobb befogadóképességű járművekkel, és rendkívüli járatokat is indít – közölte a BKK.

Az M3-as metró október 31-én, hétfőn és november 1-jén, kedden a hétköznap napközbeni rend szerint, egész nap Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár, a Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között pótlóbusszal lehet utazni. 

A BKK oldalán tájékozódni lehet arról, hogy mely temetők közelében milyen közúti közlekedési korlátozások lesznek, és az adott helyet hogyan célszerű megközelíteni közösségi közlekedéssel

Utazás előtt itt és itt érdemes tájékozódni, az utat itt célszerű megtervezni a BKK szerint.

 
Forrás: BKK

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.