Jobb híján egy ruhaboltot adott át Mór fideszes polgármestere

  • narancs.hu
  • 2023. november 1.

Belpol

A lakosság inkább az üzletekhez vezető buszjáratot hiányolta.

"Mór fideszes polgármestere jobb híján egy RUHABOLTOT adott át. Ráadásul - ó, de szörnyű kimondani is - egy VÖRÖS SZALAGOT vágott át. Az EU-s pénzek elapasztása ekkora ínséget okozott" – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos. A független parlamenti képviselő szerint "persze vannak, akik megoldják okosban, Navracsics pl egy zebrát, aztán egy mini csúzdát vágott át, Lezsák pedig két fapadot Zagyvarékason. Nem tudom, ezek közül melyik a legcikibb."

Hadházy posztjában kitért arra is, hogy a kommentelők közül nem mindenki örült együtt Fenyves Péterrel. "Bár a jófideszesek illendően megköszönték neki a boltot, amihez semmi köze nincs, a többség inkább az üzletekhez vezető buszjáratot hiányolta - amihez pedig lenne köze egy polgármesternek - csak ugye a kormány a végletekig lerabolta az önkormányzatokat."  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.