Kálmán Olga: A kormánypropagandistáknak nagyon keserű életük lehet

  • Gera Márton
  • 2018. november 16.

Belpol

A műsorvezető őszintén sajnálja a kormánymédia dolgozóit, és azt mondja, marad a közéleti televíziózás területén.

A Magyar Hangnak adott interjút Kálmán Olga, aki ma este a Nemzeti Televízión tér vissza a képernyőre. A műsorvezető beszélt a kormánymédia ellene indított támadásairól, ezzel kapcsolatban azt mondta, ma gyorsan kell találni célpontokat a kormánymédia munkatársainak, „Kálmán Olgával pedig minden lejáratás eladható”.

A műsorvezető szerint a kormánypropagandisták élete nagyon keserű lehet, „egyeseknél már napi küldetés, hogy valaki fikázzanak”. Szerinte hiába perelt volna egyes cikkek miatt, csupán egy apró helyreigazítás lett volna, amivel semmit sem ér: „Én pereskedjek ezekkel az emberekkel? Tényleg őszintén sajnálom őket. Ha valaki használja az agyát, nem hitte el nekik ezeket a sztorikat. aki pedig nem, annak egy bírósági ítélet és egy mínuszos helyreigazítás sem fog számítani.”

Kálmán Olgát kérdezték arról is, hogy férje, Hoffmann György miért maradt a Hír Tv-nél. A műsorvezető szerint ők ketten nem csomagban járnak, és a férje szakmai munkát végez, nem kell felmondania.

Azzal kapcsolatban, hogy találkozott-e Simicska Lajossal azután, miután a vállalkozó kiegyezett a Fidesszel, a műsorvezető azt mondta, nem, de szerinte Simicska nem ilyennek képzelte Magyarországot. „A kétharmados győzelem után nyilván felmérte, hogy négy évig ez így nem fog tovább működni. Hiszen másodpercek alatt hozhatnak bármilyen döntést, akár olyat is, hogy a kábelszolgáltatók az első 225 csatorna között nem sugározhatják a H betűvel kezdődő nevű programgyártókat” – mondta Kálmán.

A jövővel kapcsolatba Kálmán Olga azt mondta, marad a közéleti televíziózás területén, és bár tárgyalt ugyan az RTL Klubbal, egyelőre nincs tervben közös munka.

Figyelmébe ajánljuk